Tuesday, April 27, 2010

How well do you know your BLOGGER?

Alright, I thought this would be fun! Because I have been away so long working my fingers to the bone creating some really fun artwork for a couple picture books I will soon be shoppig around. So, I decided to RE-introduce myself to you - my faithful readers! The first person* to answer ALL of the following questions correctly will win an original illustration! * if you have known me since high school, you cannot play this game! LOL! Get ready...get set...GO! 1. What 3 states have I lived in? (a.) PA, LA, NY (b.) PA, CA, VA (c.) PA, MD, TX 2. What college did I attend? (a.) Virginia Tech (b.) Penn State (c.) didn't go to college 3. How many children do I have? (a.) 5 (b.) 4 (c.) 3 4. I have been blogging since... (a.) 2007 (b.) 2006 (c.) 2005 5. I met my husband how? (a.) he was my college boyfriend's roommate (b.) he worked at the local gas station (c.) he is my cousin 6. Before becoming a stay-at-home mom, I was a(n)... (a.) customer service rep (b.) sausage casing inspector (c.) art teacher 7. What is my only sibling's name? (a.) Tiffany (b.) Carlos (c.) Booger 8. What is the main character's name in my latest children's book? (a.) Tracy Poo (b.) Casey Shrew (c.) Macy Sue 9. My favorite color, without a doubt, is... (a.) purple (b.) blue (c.) puce 10. I have done all of the following, except: (a.) pierced my own bellybutton (b.) stole a road sign (c.) birthed both children with NO epidurals (d.) completed my Master's Degree with a 4.0 (e.) embarrassed my husband with the things that I blog about (f.) talked a cop out of citing my friends for public urination (g.) recently adopted (h.) got a tattoo on the nape of my neck (i.) watched FOOTLOOSE over 30 times (j.) met John Stamos, Kirk Cameron and Alan Thicke (k.) gave up soda 2 1/2 years ago (l.) was/am a vegetarian (m.) was a telemarketer (n.) pledged a sorority (0.) had a panic attack while driving thru a tunnel (p.) got detention for being late to school 3 x (q.) made a Michael Jackson scrapbook (r.) failed my drivers test the 1st time (s.) cut the tip of my thumb off (t.) owned my own craft shop (u.) had my own bath & body product business (v.) was a direct sales consultant for a company called HENN (w.) was a hot dog preparation specialist (x.) fake-cleaned for a party (y.) over-ate until I was dizzy (z.) wrote 24 truths that could incriminate me in front of the whole world! Have fun! Leave your answers in the comments section! REMEMBER, the FIRST one to get all the answers right wins a really cool illustration!

7 comments:

Wendy said...

Glad you are blogging more again. Anxious to see your writing successes. Best of luck in your YA genre endeavors.

Here's my shot - poor at best:

1)B, 2)B, 3)C, 4)B, 5)A, 6)C, 7)A, 8)C, 9)A, 10)T

Wendy said...

Duh - I just read down to your archives and saw my first mistake - you've been blogging since 2007! Urgh!

Hally said...

Eeeekkk. (just caught up and read your field trip posts)

I'm going to take a shot

a & t?

Glad to hear you're back! Keep us posted on the book front. Inquiring minds want to know. :)

Karen Sandberg said...

Just taking a stab from what I have learned/read through the years-- 1-A 2-B 3-C 4-A 5-A 6-C 7-A 8-C 9-B 10-H

Julie in PA said...

Good to hear from you again! I'm surprised you haven't mentioned anything about DWTS and Kate, since you're such a fan of hers. Here are my answers/guesses: 1.A, 2.B, 3.C, 4.A, 5.A, 6.C, 7.A, 8.C, 9.A, 10.A

Julie in PA,
ztah4us@yahoo.com

Hally said...

Lame...I'm lame...and just answered the last one. Here's my Answers for 1-9. (#10 is above!)
1 - a, 2-b, 3-c,4-a,5-a,6-c,7-a,8-c,9-a.

littleoldladyinashoe said...

1.c 2.b 3.c 4.a 5.a 6.c 7.a 8.c 9.a 10.a